Funky Veggie

Mijn naam is Jan Geijtenbeek en ik ben pianist en componist. Muziek is mijn grote passie maar in mijn vrije tijd kook ik graag en geniet ik ontzettend van lekker eten en drinken. Ik houd met name van met zorg klaargemaakt en mooi opgemaakt eten.

Met dit blog doe ik verslag van wat en hoe ik kook en eet. Vaak kleine gerechten van simpele en relatief goedkope producten die je overal kunt verkrijgen. Ik probeer de ingrediënten zo goed mogelijk klaar te maken en zo mooi mogelijk te presenteren. Dit kan wat arbeidsintensief zijn en pakt soms beter uit dan een andere keer.

Misschien goed om even te vermelden: ik zie mijzelf niet als een echte chef en heb geen ambities in die richting. Toch lijkt het mij leuk hier met enige regelmaat een berichtje te plaatsen, en hoop van harte er naast mijzelf nog iemand anders een plezier mee te doen.

Vragen, opmerkingen en tips zijn van harte welkom!

Gegroet, Geijt

6 Comments

 1. Super leuk Jan! 50% vegan, 50% vega, love it 🙂
  Maak je ook een mailinglist, zodat ik op de hoogte blijf als er iets nieuws is? Facebook is voorbij 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Hee Kay! Bedankt! ’t is ook mede door jou vega invloeden natuurlijk! Volgens mij kun je je gewoon abboneren door op de volg knop op de site te drukken maar daar moet je WordPress voor hebben dacht ik. Ik heb ook even een button voor e-mail volgen geplaatst. In beide gevallen krijg je updates als ik iets plaats!

   Like

 2. Hoi Jan! Via Mathijs naar je website verwezen, ziet er veelbelovend uit. Leuk om te zien dat er in de regio een foodblogger bij komt:) Heel veel plezier met bloggen, koken en muziek maken:) Groetjes, Kim

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s