Verse pasta 2/3

Weer tagliatelle, alleen nu met paddestoelen. Het deeg volgens zelfde recept als de vorige keer. Dus weer 1 ei en 2x zoveel ‘oo’ bloem. Rol het deeg uit en kook het in flink gezouten water.

In een grote koekenpan de paddestoelen bakken in boter en een scheutje olijfolie. Voeg eventueel wat kruiden als salie en tijm en/of wat knoflook toe. Schep de beetgare pasta in de pan en rasp er wat parmezaan overheen. Serveer in een diep bord en garneer met wat parmezaan en zwarte peper.

Heerlijk met een glas Spätburgunder (Pinot Noir) van Schnaitmann!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s